Geçen sezon Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nde forma giyen 2003 doğumlu hücum oyuncusu Umut Karayiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını belirtti.
2025-2026 sezonu öncesinde Ordu’da amatör lig takımları transferlerine başlarken bazı futbolcular ise mevcut takımları ile yola devam etmeme kararı almaya başladı. 2003 doğumlu hücum oyuncusu Umut Karayiğit kariyerine Oney 52 Spor Kulübü’nde başlarken yaşadığı 2.Amatör Lig şampiyonluğunun ardından geçen sezon ilk yarıda 1.Amatör Lig’de Oney 52 Spor, ikinci yarıda ise 2.Amatör Lig’de Fevzi Çakmak Gençlerbirliği formaları giymişti.
22 yaşındaki Umut Karayiğit, yeni sezon öncesinde ise Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nden ayrıldı. 2026 yılının Mart ayında başlaması beklenen Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nden ayrıldığını açıklayan Karayiğit ”Bugün itibari ile formasını terletmekten gurur duyduğum Fevzi Çakmak Gençlerbirliği ile olan anlaşmam sona ermiştir. Katıldığım ilk günden beri desteklerini esirgemeyen hocam Tuncay Arslan’a, antrenör Mustafa Kıraç’a ve takımdaki bütün arkadaşlarıma yeni sezonda Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nde başarılar dilerim.” dedi.
Sol kenar oyuncusu olan Umut Karayiğit kariyerinde şu ana kadar Oney 52 Spor Kulübü ve Fevzi Çakmak Gençlerbirliği formaları giyerken üçüncü takımı ise merak ediliyor.
SAMET KARADAĞ










