Giresun Maraton Kulübü’nün düzenlediği “8. Runkerasus Giresun Yarı Maratonu”na katılan KoşuyOrdu Spor Kulübü, 37 sporcu ile birlikte Giresun’da adeta gövde gösterisi yaptı.
Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında düzenlenen 8. Runkerasus Giresun Yarı Maratonu, büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşti. Giresun Maraton Kulübü’nün düzenlediği “8. Runkerasus Giresun Yarı Maratonu”na Ordu’dan KoşuyOrdu Spor Kulübü de katıldı. Giresun Yarı Maratonu’na 37 sporcu ile katılarak önemli bir başarıya imza KoşuyOrdu Spor Kulübü’nde sporcular 11 derece ve 9 kürsü ile Ordu’ya döndü.
KoşuyOrdu Spor Kulübü Başkanı Tan Aşkan, sporcuları tebrik ederek başarıların artarak devam edeceğini ve Giresun Yarı Maratonunu geride bıraktığını önümüzdeki hafta sonu Ultra Sümela Patika Koşusu’na hazırlandıklarını belirtti. Sümela Ultra Trail, 31 Mayıs 2025 tarihinde Trabzon’da düzenlenecek.
8. Runkerasus Giresun Yarı Maratonu’na 37 sporcu ile katılan ve 11 sporcusu derece alan KoşuyOrdu Spor Kulübü’nün, Trabzon’a da yüksek bir katılım sağlaması bekleniyor.
SAMET KARADAĞ










