Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele eden Kumruspor, Play-Off 1.Hafta maçı öncesinde kadrosuna Emre Şimşek, Batuhan Semizoğlu, Mert Mehmet Varlık, Metehan Geriş, Mustafa Eren Çayır ve Serkan Çekişken’i kadrosuna katarken kalan maçlarda bu isimlerden maksimum verim almak istiyor.
Geçen sezon Ordu 1.Amatör Lig’de en çok para harcayan takımlar listesinde ilk sıralarda yer alan ancak Play-Off ilk maçında Eskipazarspor’a yenilerek elenen Kumruspor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Ordu 1.Amatör Lig A Grubu’nda lider olan ve Play-Off 1.Haftasında Doğaspor’u 2-0 yenen Kumruspor, bu maç öncesinde ise kadrosuna kattığı altı futbolcudan Play-Off sürecinde verim almak istiyor.
Kumruspor sezonun ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig ekibi Ünye 1957 Spor’da forma giyen Emre Şimşek ve Mustafa Eren Çayır, Korgan Belediyespor’dan kaleci Batuhan Semizoğlu, Ünye Gençlerbirliği’nden Mert Mehmet Varlık, 19 Mayıs Belediyespor’dan Serkan Çekişken ve Ordu Kaya ve Gençlikspor 20 yaşındaki futbolcu Metehan Geriş kadroya katılmıştı.
Ordu 1.Amatör Lig ekibi Kumruspor’da Doğaspor maçında Ünye 1957 Spor’dan kadroya katılan Emre Şimşek attığı frikik golüyle dikkat çekmişti.
SAMET KARADAĞ










