Ordu Süper Amatör Lig ekibi Kumruspor, sezonun geride kalan kısmında Ordu 1.Amatör Lig ekibi Oney 52 Spor ile şampiyonluk sevinci yaşayan 2007 doğumlu Emirhan Yaprak’ı kadrosuna kattı.
Geçen sene Ordu 1.Amatör Lig’de final oynayan ve Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen Kumruspor, bu sezon ise ligde Play-Off potası içerisinde yer almasına rağmen zirvenin uzağında kalmıştı. Kumruspor, ligin kalan maçları öncesinde kadrosuna genç bir oyuncu katarken Oney 52 Spor’dan Emirhan Yaprak’ı transfer etti.
Futbola Ünye Futbol Kulübü altyapısında başlayan ve altyaş ligi maçlarına çıkarak gelişimini sürdüren Emirhan Yaprak 2022-2023 sezonunda takımdan ayrılarak Fatsa Anadolu Spor altyapısına transfer olmuştu. Geçen sezon Fatsa Belediyespor altyapısına transfer olan Emirhan Yaprak, Akademi Ligi U17’de 13 maça çıkarken 4 gol atmıştı. Emirhan Yaprak aynı zamanda geçen sezon Fatsa Belediyespor U19 takımı ile Akademi Ligi U19’da 7 maça çıkmıştı.
Oney 52 Spor formasıyla Ordu 1.Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Emirhan Yaprak, Kumruspor’da ise Fatsa Belediyespor altyapısında antrenörü olan Mustafa Kuzu ile birlikte çalışacak.
SAMET KARADAĞ










