Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor’da forma giyen genç oyunculardan birisi olan 2004 doğumlu Mert Girgin, Ordu Yorum Gazetesi ve Spor52com’dan Samet Karadağ’a verdiği özel röportajda sezon performansını değerlendirdi.
2022-2023 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de sezon başında sıkıntılar yaşamasına rağmen daha sonra toparlanarak önümüzdeki sezonda ligde mücadele etme hakkı kazanan Ünye 1957 Spor’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon zirve yarışının uzağında kalan Ünye 1957 Spor’da 2004 doğumlu Mert Girgin ise takımın sezon geneli performansı hakkında konuştu.
Sezon başında Kocasinanspor’dan Ünye 1957 Spor’a transfer edilen Mert Girgin yaptığı açıklamada takımın özellikle son haftalarda gösterdiği performansı vurgularken: ”Bizim için sezon sona erdi. İyi tarafları da oldu, kötü tarafları da ama genel olarak baktığımız ligi bu şekilde de bitirdiğimiz için mutluyuz. Özellikle son haftalarda çok iyi bir performans ortaya koyduk. Sezon genelinde takım içinde arkadaşlık çok üst seviyedeydi. Volkan Hocamız da bize çok yardımcı oldu.” dedi.
Ünye 1957 Spor taraftarları hakkında da konuşan 19 yaşındaki oyuncu: ”Onlara çok teşekkür ederiz. Onlar olmasaydı bu zamana kadar bir çok maçımızda eksik olurduk. Onun için taraftarlarımızın varlığı bizim için çok önemliydi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezonda daha iyi bir Ünye 1957 Spor’ı görmeleri için onları yine stadyuma bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
SAMET KARADAĞ / ÖZEL HABER










