21 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenecek 2026 Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecek olan Voleybol Milli Takımı’nda başantrenörlüğünü Ordulu isim Cemal Bora Şensoy yapacak.
2026 Akdeniz Oyunları’na katılacak olan Voleybol Erkek A Milli Takımı yola çıktı. Erkek Milli Takımımız, 21 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenecek 2026 Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecek. 1984 Ordu doğumlu Cemal Bora Şensoy, 28.Akdeniz Oyunları’nda Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı’nı çalıştıracak.
2021-2022 sezonunun ilk devresinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nda yardımcı antrenör olarak görev yapan Cemal Bora Şensoy, ikinci yarı takımın başına geçmişti. Cemal Bora Şensoy, 2022-2023 sezonunu 6. Sırada tamamlayarak Balkan Kupası’na katılmaya hak kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor’da görevine devam eden Cemal Bora Şensoy bu kez Milli Takımı da çalıştıracak.
Erkek Milli Takımımızın teknik ekip ve sporcu kadrosu şu şekilde:
Teknik Ekip
Başantrenör – Cemal Bora Şensoy
Yardımcı Antrenör – Selçuk Keskin
Yardımcı Antrenör – Emre Altundağ
Yardımcı Antrenör – Alperen Ulusal
Masör – Eren Toker
Sporcu Kadrosu
Pasörler: Ömercan Burak Karahan, Muhammed Kaya
Orta Oyuncular: Ertuğrul Gazi Metin, Halit Kurtuluş, Yunus Emre Tayaz
Libero: Umut Özdemir
Smaçörler: Yasin Aydın, Yiğit Hamza Aslan, Ahmetcan Büyükgöz, Batuhan Avcı, Cafer Kirkit
Pasör Çaprazı: Berk Dilmenler, Can Koç
İspanya, Yunanistan, Mısır ve Kosova ile birlikte B Grubu’nda yer alan Erkek Milli Takımımızın grup aşamasındaki maç programı ise şu şekilde:
24 Ağustos Pazartesi
18.00 Mısır – Türkiye
25 Ağustos Salı
14.00 Kosova – Türkiye
27 Ağustos Perşembe
20.00 Yunanistan – Türkiye
28 Ağustos Cuma
17.00 İspanya – Türkiye
Karşılaşmalar TRT Spor veya TRT Spor Yıldız veya Tabii Spor’dan canlı yayınlanacak.

Yorumlar kapalı.