1. Haberler
  2. Nesine 2.Lig
  3. Olcay Şahan Ordu’ya Gelecek

Olcay Şahan Ordu’ya Gelecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2.Lig ekibi Kct 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nde hafta sonu oynanacak olan 52 Orduspor Futbol Kulübü maçı hazırlıkları başlarken, teknik direktör Olcay Şahan Pazar günü ilk kez 19 Eylül Stadyumu çimlerine ayak basacak.

2026-2027 sezonunda Nesine 2.Lig’de sezon başlarken, hafta sonu ise sezonun ikinci hafta maçları oynanacak. 52 Orduspor Futbol Kulübü tarihinde iç sahadaki ilk 2.Lig maçında Kct 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Konuk ekipte teknik direktör Olcay Şahan takımı Ordu’da oynanacak olan kritik maça hazırlıyor.

Almanya’da futbola başladıktan sonra Türkiye’de Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarda üst düzeyde forma giyen Olcay Şahan, ayrıca Milli Takım’da da forma giymişti. Geçen sezon 8.haftada Kct 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nde göreve getirilen Olcay Şahan, 26 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet almıştı.

Olcay Şahan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kct 1461 Trabzon Futbol Kulübü, sezonun ilk maçında sahasında Sakaryaspor’a 3-2 kaybetmişti.

Olcay Şahan Ordu’ya Gelecek

Yorumlar kapalı.