Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Oney 52 Spor, geçen sezon yaşanan şampiyonlukta takımın başında olan teknik sorumlu Soner Güleç ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
Ordu 1.Amatör Lig’de en erken şampiyon takım olan Oney 52 Spor, yeni sezonda mücadele edeceği yeni ligi öncesinde kolları sıvadı. Ordu Süper Amatör Lig’de ilk kez mücadele edecek olan ve bu süreçte kolları erken sıvayan Oney 52 Spor, ilk olarak teknik sorumlu konusunu çözdü. Oney 52 Spor, geçen sezon 1.Amatör Lig’de yaşanan şampiyonlukta mimar isimlerden bir tanesi olan Soner Güleç’i bırakmadı.
Ordu Futbolu’nda Fatsa Belediyespor altyapısına şans bulan ve erken bir şekilde kramponları asan Soner Güleç akabinde Fatsa Belediyespor’da scout görevlerinde bulunmuştu. Fatsa Belediyespor’da Niyazi Hüseyinoğlu döneminde görev yapan Soner Güleç, daha sonra Ordu 2.Amatör Lig’de Dumlupınarspor yapılanmasına görev alan Niyazi Hüseyinoğlu ile birlikte yine görev alarak Dolunayspor’da antrenör olarak görev almıştı.
Geçen sezonun başında Oney 52 Spor’da görev almaya başlayan Soner Güleç, takımın şampiyon olmasıyla büyük sevinç yaşamıştı.
SAMET KARADAĞ










