Antalya Barosu’nun 100. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Antalya’da düzenlenen 18. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’na katılan Ordu Barosu, turnuvanın ilk maçında Aksaray Barosu’nu 3-1 yendi.
11-18 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlen 18. Atatürk Kupası ve Avukat Spor Oyunları, Antalya Barosu’nun 100. kuruluş yıl dönümü için önemli anlara sahne olmaya başladı. Antalya Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 18. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’na Antalya Barosu Adalya FT, Adana Barosu Adonis, Aksaray Barosu, İzmir Barosu Alsancak, Anka Futbol Takımı, Ankara Barosu, Antalya Barosu, Batman Barosu, Bursa Barosu Berussa, Bingöl Barosu, Elazığ Barosu, Erzincan Barosu, Hatay Barosu, İzmir Barosu İBFT 93, İstanbul Barosu İstanbulls, Kocaeli Barosu, Kütahya Barosu, Malatya Barosu, Muğla Barosu, Muş Barosu, Antalya Barosu Olympos, Ordu Barosu, Sakarya Barosu, Şanlıurfa Barosu, Bursa Barosu Uludağ ve Van Barosu katıldı.
Ordu’dan Antalya’ya giden ve bu sezon da önemli bir turnuvada da yerini alan Ordu Barosu, ilk maçını kazandı. İlk maçında Aksaray Barosu ile karşı karşıya gelen Ordu Barosu, rakibini 3-1 yenmeyi başardı. Ordu Barosu’na turnuvanın ilk maçında galibiyeti getiren golleri ise Yiğit, Yusuf ve Akif attı. Ordu Barosu, 18. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’na galibiyetle başladı.
26 takımın mücadele ettiği 18. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’nda final maçı 18 Nisan Cumartesi günü oynanacak.
SAMET KARADAĞ









