Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ordu Galata Spor, lig lideri 1926 Bulancakspor ile Ordu’da karşı karşıya gelirken rakibi karşısında 3-0 mağlup oldu.
Geçen sezon Ordu 1.Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayarak kulüp tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı elde eden Ordu Galata Spor, zaman zaman iyi futbol oynamasına rağmen bu oyunu tabelaya yansıtamıyor. Ligde son sırada yer alan Ordu Galata Spor, ligin 21.hafta maçında lider 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya geldi.
Karşıyaka Tesisleri 1 Nolu Saha’da oynanan maçta ilk yarı oldukça dengeli bir oyun oynanırken lider 1926 Bulancakspor maçın 42.dakikasında Halil İbrahim Cenik ile 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında her iki takımda gol ya da goller ararken konuk ekip Halil İbrahim Cenik’in ikinci golüyle 74’te 2-0 öne geçti. Maçın sonucunu ise 86’da Umut Aslan belirledi 3-0
Ordu Galata Spor ligde 10 puanda kalırken, 1926 Bulancakspor ise 48 puanla zirve yolculuğuna devam etti.
SAMET KARADAĞ










