Ordu Süper Amatör Lig’de sezonun ilk devresinde 66 maç oynanırken bu maçlarda atılan 261 gol arasında en gollü hafta 33 golün atıldığı 7.hafta oldu.
2025-2026 sezonunda Ordu Süper Amatör Lig’de sezonun ilk devresi sona erdi. Hafta sonu maç oynanmayacak olan Ordu Süper Amatör Lig’de istatistikler ise dikkat çekti. Spor52com editörlerinin lig istatistiklerinden sezonun ilk yarısında 261 gol atıldı. Ligde en golcü takım ligde ikinci sırada yer alan Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü (37) olurken ligin beşinci sırasındaki Eskipazarspor (33) ise en golcü ikinci takım oldu.
Ordu Süper Amatör Lig’de her hafta 6 karşılaşma oynanırken 11 haftalık sürecin ardından gol istatistikleri 261 gol olarak ortaya çıktı. Hafta başı ortalama olarak 23 golün atıldığı Ordu Süper Amatör Lig’de 3.hafta (21), 4.hafta (18), 5.hafta (21), 6.hafta (22) ve 10.hafta (22) ortalamanın altında kalan haftalar oldu.
Ligin 7.haftasında 33 gol atılırken bu hafta sezonun en çok gol atılan haftası olarak kayıtlara geçti. Ligin 5.haftasında Dumlupınar ile Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü arasında 7-2 biten maç ise ilk yarının en gollü maçı oldu.
SAMET KARADAĞ










