Danimarka Ikast doğumlu olan ve son olarak Süper Amatör Lig ekibi Oney 52 Spor’da forma giyen kaleci Deniz Ekiz, futbolu bıraktığını açıkladı.
Ordu Süper Amatör Lig ekiplerinden Oney 52 Spor’da forma giyen Deniz Ekiz, futbola veda etti. Ordu’da birçok takımda forma giyen ve bu sezon Ordu Süper Amatör Lig’de Oney 52 Spor’da şans bulan Deniz Ekiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kramponları astığını açıkladı.
Futbola Fatsa Belediyespor’da başladıktan sonra yeşil sahalardan uzaklaşan Deniz Ekiz, 2012-2013 sezonunu başında ise Eskişehir ekibi Adanır Spor’da futbola yeniden adım atmıştı. Danimarka doğumlu olan ve Ordu’da ilk olarak Dumlupınar’da forma giyen Deniz Ekiz, daha sonra ise 52 Yalıköyspor Kulübü, Aybastıspor, Dolunayspor, Dumlupınar ve son olarak Oney 52 Spor formaları giydi.
Deniz Ekiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”Eldivenleri astım. Bu güzel yolculukta bana eşlik eden, destek olan herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
SAMET KARADAĞ










