Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü ile Beşiktaş arasında Cumartesi günü 17:00’de Ünye İlçe Stadyumu’nda oynanması planlanan maçın saati 16:00 olarak değiştirildi.
Suwen Kadın Futbol Süper Lig ekibi Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü’nde Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor. Sezonun ilk haftasında Ordu’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü’de antrenmanlar devam ediyor.
Türkiye Futbol Federasyonu, Suwen Kadın Futbol Süper Ligi ilk haftasında Ordu’da oynanacak olan Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü ile Beşiktaş arasındaki maçının saatini değiştirdi. Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü ile Beşiktaş maçı 17:00 yerine 16:00’ya alındı.
29 Ağustos Cumartesi günü saat 16:00’de oynanacak olan Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü ile Beşiktaş maçı aynı zamanda sezonun açılış maçı olacak.

Yorumlar kapalı.