7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş.’de kiralık olarak forma giyen Ordulu kanat oyuncusu Arda Köksal, sezonun bitmesinin ardından takıma veda etti.
Bonservisi Geosis Boluspor’da olan Ordulu kanat forvet Arda Köksal, bu sezon forma giydiği 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş.’ye veda etti. Bu sene başında Nesine 3.Lig’de 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş.’ye kiralanan Arda Köksal, 27 maçta attığı 4 golle takıma katkı sağladı ancak yine küme düşme üzüntüsü yaşadı. Köksal, takıma ise veda etti.
Arda Köksal yaptığı paylaşımda ”Bir sezon kiralık olarak geldiğim 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş.’den ayrılmış bulunmaktayım. Sezon sonunda istediğimiz gibi bitiremediğimiz için üzgünüm. Burada geçirdiğim her gün çok güzel ve özeldi. Tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, personellerimize ve 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. taraftarlarına teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Elbet karanlık günler geçer, hak ettiğin yerlere gelirsin kasaba.” ifadelerini kullandı.
Futbola Orduspor’da başlayan ve Orduspor altyapısından yetişerek altyaş kategorilerinde hem sayısız maça çıkan hem de başarılar elde eden Arda Köksal, yeniden Geosis Boluspor’a dönecek.
SAMET KARADAĞ










