Bu sezonun ilk yarısında Belçika’da KVC Westerlo forması giyen Muhammed Gümüşkaya’nın, Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile imza aşamasına geldiği öğrenildi.
Fenerbahçe altyapısından yetişen ve bir dönem Sarı-Lacivertli ekipte adından söz ettiren Muhammed Gümüşkaya, yeniden Türkiye kariyeri için geri sayıma geçti. Sinan Bolat, Emin Bayram, Emir Ortakaya ve Doğucan Haspolat gibi Türk futbolcularla birlikte KVC Westerlo formasını giyen Muhammed Gümüşkaya, bu sezon takımdan uzak kalmıştı. Sezonun ilk yarısında ilk 11 haftada süre alamayan ve ilk kez bu sezon 12.hafta maçı olan Sint-Truiden müsabakasında şans bulan Gümüşkaya, 11 dakikada süre almıştı. Muhammed, lig ve kupada 7 maça çıkarken Türkiye’ye dönmek için kolları sıvadı.
Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde Kökenli Mahallesi’nde olan Muhammed Gümüşkaya, 2023-2024 sezonunda Belçika’da KVC Westerlo takımı ile 3 maça çıktıktan sonra Reeder Samsunspor’a transfer olurken burada ise lig ve kupada 14 maça çıkmıştı. Hücum oyuncusu olan Muhammed Gümüşkaya, Reeder Samsunspor forması altında 1 gol atma sevinci yaşarken 2 kez ise asist yaparken bu sezonun ikinci yarısında ise Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. forma giyebilir.
Gaziantep basınında yer alan haberde Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.’nin bir süredir transfer etmek için görüşme yaptığı Muhammed Gümüşkaya için Westerlo kulübüne ve menajerine son teklifini yaptığı öğrenildi.
SAMET KARADAĞ










