TFF Kadın Futbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Siverek Belediyespor, Ordulu futbolcu Melisa Nilgün Keser ile anlaşmaya vardı.
Yeni sezonda 2.Lig’de mücadele edecek olan Siverek Belediyespor, yeni sezonda tanıdık bir futbolcu ile anlaşmaya vardı. İki sezon üst üste 1.Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra geçen sezon Gölbaşı Belediyespor’da forma giyen Melisa Nilgün Keser, Ankara ekibinde ise Play-Off yarı final oynama başarısı göstermişti.
2000 doğumlu Melisa Nilgün Keser, yeni sezonda 2.Lig ekibi Siverek Belediyespor’da forma giyecek. Siverek Belediyespor, Melisa Nilgün Keser transferini ”Daha önce Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş JK, Trabzonspor ve Beylerbeyi SK’da forma giyen, son olarak ise 1. Lig takımlarından Gölbaşı SK’da görev yapan Milli defans oyuncusu Melisa Nilgün Keser, artık Siverek İdman Yurdu forması giyecek. Takımımıza tecrübesi ve yeteneğiyle önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Melisa Nilgün Keser’e başarılar diliyor, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” paylaşımını yaparken Ordulu futbolcunun Ünye Kadın Spor Kulübü kariyerini es geçti.
Kariyerinde şampiyonlukları bulunan Melisa Nilgün Keser, farklı takımların forması ile Kadınlar Ligi’nde 143 maça çıkarken Kadınlar U-19 Milli Takım formasını ise 4 kez giymişti.
SAMET KARADAĞ










