Orduspor 1967 A.Ş.’de kaybedilen Çayeli Spor Kulübü mücadelesinde sarı kart gören futbolculardan olan Ali Çırak ve Ali Kemal Başaran, 1926 Bulancakspor maçında cezalı duruma düştü.
2025-2026 sezonunda mücadele ettiği Nesine 3.Lig’de son iki maçta iki mağlubiyet alan ve küme düşme hattı ile arası kapanmaya başlayan Orduspor 1967 A.Ş., sezonun en kritik maçında Cumartesi günü 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecek. Orduspor 1967 A.Ş.’de teknik direktör Cahit Erçevik bu maçta ise stoper Ali Çırak ve orta saha Ali Kemal Başaran’ı kullanamayacak.
Sezon başında Orduspor 1967 A.Ş.’ye transfer olan ve lig ile kupada şu ana kadar 21 maça çıkan Ali Çırak, son olarak Çayeli Spor Kulübü maçında sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Bu sezon kupada oynadığı maçlarda iki kez sarı kart gören Ali Çırak, ligde ise Fatsa Belediyespor, 1926 Bulancakspor, Kdz.Ereğli Belediye Spor ve son olarak Çayeli Spor Kulübü maçlarında sarı kart gördü.
Cahit Erçevik’in göreve gelmesinin ardından amatör sözleşme ile takıma transfer edilen ve ikinci kaptanlık görevine getirilen Ali Kemal Başaran ise bu sezon özellikle ilk maçlarında gördüğü kırmızı kartlarla dikkat çekmişti. Ali Kemal Başaran kırmızı kart gördüğü maçların haricinde ise dördüncü kez bir maçta sarı kart görerek cezalı duruma düştü.
SAMET KARADAĞ









