Orduspor 1967 A.Ş.’de sözleşmesi sona erecek olan Taha Gür, Furkan Köymen ve Uğur Kurt ile yeni sezonda yollar ayrılabilir.
2025-2026 sezonunda 3.Lig’de mücadele edecek olan Orduspor 1967 A.Ş.’de takım yine baştan yapılacak. Geçen sene takımın son teknik direktörü olan Can Güven ile yeniden anlaşmaya varan ve transfer çalışmalarına başlayan Orduspor 1967 A.Ş.’de, gözler ise sözleşmesi bitecek oyunculara çevrildi. Orduspor 1967 A.Ş.’de birçok futbolcu yeni sezon öncesinde takımdan ayrıldığını açıklarken gözler ise sözleşmesi bitecek oyunculara çevrildi.
Orduspor 1967 A.Ş.’de geçen sezon sağ bekte forma giyen ve zaman zaman yaşadığı sakatlığı nedeniyle formadan uzak kalan Taha Gür, sezon başında transfer edilen ve 4 gol atan orta saha Uğur Kurt ve sezonun ilk teknik direktörü Ramazan Çelik’in atletik performans antrenörü olmasına rağmen profesyonel kontrat verilen Furkan Köymen takımdan ayrılabilir. Orduspor 1967 A.Ş.’de ayrıca kiralık olarak transfer edilen Sarper Çağlar, Atakaş Hatayspor’a döndü.
Geçen sezon Orduspor 1967 A.Ş.’de forma giyen futbolculardan Durmuş Can Efe Çakmak, Mehmet Albayrak, Mehmet Mert İslah ve Metin Sevinç sözleşmelerini fesih ederken Muhammet Can Tuncer, Yiğit Kafkasyalı, Ömer Alper Tatlısu, Hamit Bayraktar, Alperen Aydın ve Osman Şahin takımdan ayrıldığını açıklamıştı.
SAMET KARADAĞ










