Orduspor 1967 A.Ş.’de yeni sezon öncesinde sözleşmeleri devam eden kaleciler Mustafa Çalışkan, Muhammet Can Tuncer ve Yiğit Kafkasyalı’nın yanı sıra Mertcan Dağlı’nın transferi ile birlikte sezon başlamadan kadroda dört kaleci oldu.
Nesine 3.Lig’de mücadele edecek olan Orduspor 1967 A.Ş., yeni sezon öncesinde kadroda kaleci konusunda eksilmeler yaşayacak. Geçen sezon da kadroda kaleci konusunda bolluk yaşayan ve bu süreçte devre arasında da kaleci transferi yapmaktan geri kalmayan Orduspor 1967 A.Ş., yeni sezonda dış transferde yine kaleci transfer etti. Orduspor 1967 A.Ş.’de Mertcan Dağlı’nın transferi ile birlikte mevcut kadrodaki kaleci sayısı dörde çıktı.
Geçen sezon başında transfer edilen ve iki yıllık sözleşme imzalayan Yiğit Kafkasyalı sadece iki maça çıkarken devre arasında takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Orduspor 1967 A.Ş.’den ayrıldığını açıklayan Yiğit Kafkasyalı’nın sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor. Orduspor 1967 A.Ş.’de geçen sezon A takımda birinci kaleci olan Muhammet Can Tuncer de ayrılık kararı alırken Tuncer’in sözleşmesi de 2026 yılına kadar devam ediyor. Ayrılık kararı alan iki kaleci henüz sözleşmelerini fesih etmedi.
Orduspor 1967 A.Ş.’de geçen sezon başında transfer edilen ve üç yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Çalışkan sadece Türkiye Kupası’nda bir maçta sahaya çıkmıştı. Orduspor 1967 A.Ş.’de geçen sezon devre arasında transfer edilen kaleci Mehmet Mert İslah ise sözleşmesini fesih etmişti. Orduspor 1967 A.Ş., ayrıca şu ana kadar dış transferde Karaman Futbol Kulübü’nden kaleci Mertcan Dağlı’yı da aldığını açıkladı. Dağlı’nın ise lisansı henüz çıkmadı.
SAMET KARADAĞ










