Turkinform’da yer alan habere Orduspor 1967 A.Ş.’de Alaattin Öner, Ali Çırak, Arda Köksal, Emirhan Kocasoy, Mertcan Dağlı, Mümin Uyar, Osman Arslantaş ve Turgut Arda Görmüş kadro dışı bırakıldı.
Sezonun devre arası çalışmaları kapsamında Antalya’da top başı yapacak olan Orduspor 1967 A.Ş.’de takımın üçte biri kadro dışı bırakıldı. Turkinform’da Görkem Çayan imzalı haberde Orduspor 1967 A.Ş.’de sürekli hak mahrumiyeti cezası alan ve sezon başında başkanlığı bırakan İsa Akçay, Alaattin Öner, Ali Çırak, Arda Köksal, Emirhan Kocasoy, Mertcan Dağlı, Mümin Uyar, Osman Arslantaş ve Turgut Arda Görmüş’ün uyuşmazlık çözüm kuruluna gittiğini açıkladı.
Nesine 3.Lig’de sezonun ilk yarısına kötü başlayan Orduspor 1967 A.Ş.’de sezonun ikinci yarısı öncesinde kadroda değişim yaşanacak. Orduspor 1967 A.Ş.’de sezon başında Can Güven ile kurulan kadro ile birlikte lige kötü başlangıç yapılırken, ikinci hafta maçının ardından teknik direktör değişimi yaşanmıştı. Sezonun ikinci teknik direktör Cahit Erçevik ile sezonun devre arası transferi ise yoğun geçecek.
Orduspor 1967 A.Ş.’de Alaattin Öner, Ali Çırak, Arda Köksal, Emirhan Kocasoy, Mertcan Dağlı, Mümin Uyar, Osman Arslantaş ve Turgut Arda Görmüş’ün bonservis getirerek takımdan ayrılma durumu düşünülürken aksi halde yeni bir yol izlenecek.
SAMET KARADAĞ










