Orduspor 1967 A.Ş.’de kiralık olan Muhammed Leyis Alzin’in ayrılması gündeme gelirken, Suriye doğumlu olan kanat oyuncusu çalışmalarını Ordu’da bireysel olarak sürdürüyor.
Orduspor 1967 A.Ş.’de sezon başında 2.Lig ekibi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK’den kiralanan Muhammed Leyis Alzin ile yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Takımın kiralık oyuncularından bir tanesi olan Muhammed Leyis Alzin takımın Antalya kampına götürülmezken Ordu’ya dönen takım Edirnespor maçı hazırlıklarına başladı. Muhammed Leyis Alzin de Ordu’ya geldi ve bireysel olarak Ordu’da bir spor salonunda çalışmalarını sürdürmeye devam etti.
Suriye doğumlu olan futbolcu Türkiye kariyerine Kuvayi Milliyespor ile başlarken daha sonra Tarsusspor’a transfer olmuştu. 2022-2023 sezonunda Tarsus İdman Yurdu ile profesyonel olan Muhammed Leyis Alzin, bir sezon sonra ise Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK’ye transfer olmuştu. Muhammed Leyis Alzin, Tarsus’ta küme düşme üzüntüsü yaşarken Adana ekibinde ise bir üst lige yükselme sevinci yaşamıştı. Muhammed Leyis Alzin, Orduspor 1967 A.Ş.’de 14 maçta forma giyerken 2 gol attı.
Bonservisi 2.Lig ekibi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü SK’de olan Muhammed Leyis Alzin’in takımdaki geleceği ise merak edilmeye başlandı.
SAMET KARADAĞ










