Nesine 3.Lig’de mücadele edecek olan Orduspor 1967 A.Ş.’de Afyon kampı sona ererken, takıma verilen iznin ardından takım Ordu’da yeniden toplanacak.
2026-2027 sezonu hazırlıklarına sessiz bir şekilde Ordu’da başladıktan sonra Afyon’a giden ve 2.Etap kamp çalışmalarını burada sürdüren Orduspor 1967 A.Ş.’de Afyon kampı bitti. Teknik Direktör Mehmet Seçkin, Afyon kampının bitmesi ile takıma izin verirken futbolcular ise iznin sonuna geldi ve Ordu’ya gelmeye başladı.
Nesine 3.Lig ekibi Orduspor 1967 A.Ş., Afyon’daki ilk hazırlık maçında Fethiyespor ile 3-3 berabere kalmıştı. Orduspor 1967 A.Ş. daha sonra Nesine 2.Lig ekibi Ankara Demirspor ile karşılaşmıştı. İlk yarıda Ankara Demirspor 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla sona ermişti. Maçın ikinci yarısında ise sertlik düzeyi üst seviyeye çıktı. Maçın bitimine beş dakika kala ise karşılaşma bitirilmişti. Orduspor 1967 A.Ş.’de üçüncü hazırlık maçında Uşak Spor karşısında 1-0 kazanmıştı.
Ordu’da hazırlıklarına devam edecek olan Orduspor 1967 A.Ş., sezonun ilk maçında 6 Eylül’de 19 Eylül Stadyumu’nda Düzce Cam Düzcespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar kapalı.