1. Haberler
  2. Nesine 3.Lig
  3. Orduspor 1967 A.Ş.
  4. Orduspor 1967 A.Ş.’nin Genç Golcüsünden Kariyer Golü

Orduspor 1967 A.Ş.’nin Genç Golcüsünden Kariyer Golü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3.Lig ekibi Orduspor 1967 A.Ş.’nin altyapısından A takıma çıkardığı 2008 doğumlu Taha Yasin Ev ilk resmi karşılaşmanı kupa da oynarken, 10-0 biten Torul Belediye Spor Kulübü maçında gol atmayı başardı.

2026-2027 sezonunda Nesine 3.Lig’de mücadele eden ve aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası’na 1.Tur’dan katılım sağlayan Orduspor 1967 A.Ş.’de, kupa mesaisi geride kaldı. Orduspor 1967 A.Ş.’de Torul Belediye Spor Kulübü karşısında alınan 10 gollü galibiyette altyapıdan A takıma çıkan 18 yaşındaki Taha Yasin Ev gol sevinci yaşadı.

Futbola Gölköyspor’da adım atan Taha Yasin Ev daha sonra Kabadüz Belediyespor ve Ordu Demir Spor altyapılarında forma giyerken, iki sezon önce Orduspor 1967 A.Ş. altyapısına transfer olmuştu. Taha Yasin Ev Akademi Ligi U17’de 15 maçta 7 gol atarken Elit Akademi Ligi U19’de ise 22 maçta 9 gol atmayı başarmıştı.

Torul Belediye Spor Kulübü mücadelesinde A takım kadrosuna olan ve yedek kulübesinde maça başlayan Taha Yasin Ev, ikinci yarıda oyuna dahil olmuştu. Taha Yasin Ev 58.dakikada attığı golü takla ile kutlarken A takımdaki ilk golünü attı

Orduspor 1967 A.Ş.’nin Genç Golcüsünden Kariyer Golü

Yorumlar kapalı.