Nesine 3.Lig’de altıncı sezonunu oynayacak olan Orduspor 1967 A.Ş., kulüp tarihindeki kritik süreçte dördüncü kez sezon açılışını Ordu’da yapacak
Geçen sezon 3.Lig’de kümede kalma mücadelesi veren takımlardan bir tanesi olan ve kulüp tarihinin en kötü lig sıralamasını elde eden Orduspor 1967 A.Ş., yeni sezona hazırlanıyor. Afyon kampına nokta koyarak Ordu’ya gelen ve Pazar günü 19 Eylül Stadyumu’nda oynayacağı Düzce Cam Düzcespor maçına hazırlanan Orduspor 1967 A.Ş., dördüncü kez sezonu Ordu’da açacak.
Kulüp tarihinde ilk kez 2021-2022 sezonunda 3.Lig’de mücadele eden Orduspor 1967 A.Ş., Orduspor 1967 A.Ş. F.İ.S.K. ismiyle sezonu Büyükçekmece Tepecik Spor maçıyla Ordu’da açmıştı. Orduspor 1967 A.Ş. daha sonraki sezon deplasmanda Yeşilyurt D.Ç.Ofspor ile oynarken daha sonra Sultanbeyli Belediyespor ve Edirnespor maçları ile Ordu’da sezonun ilk maçını oynamıştı. Orduspor 1967 A.Ş. geçen sezon ise ilk maçı deplasmanda kupa mücadelesinde Sinopspor ile oynamıştı.
Orduspor 1967 A.Ş. sezon açılışlarındaki 5 maçın 4’ünü kazanırken 1 maçı ise kaybetmişti.

Yorumlar kapalı.