Orduspor’un 2.Amatör Lig’de şampiyon olduğu sezon forma giyen 2004 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Furkan Azak, Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor’da bu sezon 3.Lig’de beş maçın tamamında süre buldu.
Yıllar sonra Türk Futbolu’nda yeniden sahalara dönen ve geçen sezon mücadele ettiği Ordu 2.Amatör Lig’de şampiyon olan Orduspor, deprem bölgesinden birçok futbolcu transferi yaparken Karaağaç Efsanespor’dan Muhammet Furkan Azak’ı kadrosuna katmıştı. Kariyerinde Atakaş Hatayspor altyapısında da forma giyen ve daha sonra memleketinde Süper Amatör Lig’de şans bulduktan sonra Orduspor’a transfer olan Muhammet Furkan Azak, takımda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
Ordu 2.Amatör Lig’de Orduspor’da şampiyon olduktan sonra takımdan ayrılan Muhammet Furkan Azak, Dalaman Belediyesi Gençlik ve Spor, Hacettepe 1945 Spor Kulübü ve son olarak Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor formaları giydi. Bu sezon forma giydiği Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor’da son lig maçında sahaya 11’de çıkan Muhammet Furkan Azak, profesyonel liglere iyice ısınmaya başladı.
2004 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Furkan Azak kariyerinde Ordu’da kupa kaldırırken daha sonra farklı takımlarda 3.Lig’de 12 kez sahaya çıkmayı başardı. Azak’ın ayrıca kupada 1, Bölgesel Amatör Lig’de ise 24 karşılaşması bulunuyor.
SAMET KARADAĞ










