Ordu 2.Amatör Lig ekiplerinden Fevzi Çakmak Gençlerbirliği, Bölgesel Amatör Lig’de 42 maça çıkma başarısı gösteren eski futbolcusu Özay Günay’ı kadrosuna kattı.
Ordu Futbolu’nun hırçın futbolcularından bir tanesi olan ve zaman zaman aldığı cezalarla gündeme gelen tecrübeli futbolcu Özay Günay, yeni sezonda 2.Amatör Lig’de Fevzi Çakmak Gençlerbirliği forması giyecek. Kariyerinde 2008-2011 yılları arasında Fevzi Çakmak Gençlerbirliği forması giyen Özay Günay eski takımına yıllar sonra geri döndü. Geçen sene 2.Amatör Lig’de Oney 52 Spor forması giyen Günay, Fevzi Çakmak Gençlerbirliği ile Oney 52 Spor arasında oynanan maçın ardından üç maç ceza almıştı.
Futbola Ünyespor’da başlayan ve Ünye’de adeta her takımda forma giyen Özay Günay, takımların önemli futbolcusu olmuştu. Ünyespor’dan ayrıldıktan sonra Fevzi Çakmak Gençlerbirliği, Ünye 1957 Spor, Ünyespor, Kumruspor, Ünye Gençlerbirliği Spor, Ünye 1957 Spor, Termespor, Ünye Gençlerbirliği Spor, Dumlupınar, Ünye Gençlerbirliği, Ünye 1957 Spor ve Oney 52 Spor Kulübü formaları giydi. 1990 doğumlu futbolcu bu sezon ilk kez yeşil sahaya inecek ve sezonun geri kalanında Fevzi Çakmak Gençlerbirliği forması giyecek.
Kariyerinde Bölgesel Amatör Lig’de 42 kez maça çıkan ve geçen sezon başında da BAL’da Ünye 1957 Spor forması giyen Özay Günay, Ordu 2.Amatör Lig ekibi Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nde kariyerini sürdürecek.
SAMET KARADAĞ










