Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu olan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceği kadroyu kurmaya başlayan Perşembespor, iç transferde üç futbolcu ile sözleşme imzaladı.
2022-2023 sezonu başında yönetim, teknik heyet ve futbolcularla yenilenen bir kadro şampiyonluk hedefi koyan Perşembespor, sezonun bitmesiyle birlikte bu hedefi tutturmuştu. Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu Perşembespor, Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında ise Ulubey Belediyespor’u yenerek BAL’a yükselmişti.
Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan ve ilk olarak kaleci Mustafa Fehmi Dündar ile anlaşmaya varan Perşembespor, bu transferin ardından üç isimle daha sözleşme uzattı. Perşembespor iç transferde Cahit Can Şen, Onur Ulaş Ürel ve Ömer Uslu ile yeni sezon öncesinde anlaşmaya vardı.
Perşembespor’da şu ana kadar takımı şampiyon yapan kadrodan dört isimle yeniden anlaşmaya varılırken, takımın en golcü ismi Necati Can Öztürk ile ise Sportif Direktörlük görevi konusunda anlaşma yapılmıştı.
SAMET KARADAĞ










