TFF Kadın Futbol 2.Ligi’nde mücadele eden Rüsumat4 Gençlik ve Spor, deplasmanda Karadeniz Ereğli Lisesi Spor Kulübü karşısında 4-0 kaybetti.
Geçen hafta lider Samsun Yabancılar Pazarı Spor karşısında iyi futbol oynayan ancak istediğini elde edemeyen Rüsumat-4 Gençlik ve Spor, bu hafta deplasmanda sahaya çıktı. Genç oyuncularla birlikte bu sezon adete ‘tecrübe edindiği sezonu’ oynayan Rüsumat-4 Gençlik ve Spor, Karadeniz Ereğli Lisesi Spor Kulübü karşısında kaybetti.
İki takım sezonun ilk yarısında Ordu’da karşı karşıya gelmiş ve karşılıklı gollerin atıldığı maçı Zonguldak ekibi 3-2 kazanmıştı. Karadeniz Ereğli Lisesi Spor Kulübü ile Rüsumat-4 Gençlik ve Spor arasındaki sezonun ikinci yarısındaki maçta da kazanan değişmedi ancak skor 4-0 olarak skorboarda yansıdı.
Karadeniz Ereğli Lisesi Spor Kulübü 13 maç sonrasında 17 puana çıkarken, Rüsumat4 Gençlik ve Spor ise 6 puanda kaldı.
SAMET KARADAĞ










