Kadın Futbol 2.Lig ekiplerinden Rüsumat-4 Gençlik ve Spor, 9 kişi tamamladığı maçta Düzce Kadın Futbol Spor maçını deplasmanda 3-2 kazandı ve bu sezon ilk galibiyetini aldı.
2025-2026 sezonunda TFF Kadın Futbol 2.Ligi’nde mücadele eden Rüsumat-4 Gençlik ve Spor, Düzce deplasmanında sahaya çıktı. Ligin Cumartesi günü maçı Düzce Gümüşova Sahası’nda oynanırken maç esnasında zaman zaman yağan kar tribündekileri üşütse de gelen beş golle birlikte gollü bir maç geride kaldı.
Düzce Kadın Futbol Spor ile Rüsumat-4 Gençlik ve Spor maçı hem gollü hem de kırmızı kartların olduğu karşılaşma şeklinde oynadı. Uzun süredir galibiyete hasret olan Rüsumat-4 Gençlik ve Spor deplasmanda 9 kişi kalmasına rağmen maçtan 3-2 galip ayrıldı ve maç sonunda büyük sevinç yaşadı.
Ev sahibi takım olan Düzce Kadın Futbol Spor ligde 6 puanda kalırken, bu sezon ilk kez kazanan Rüsumat-4 Gençlik ve Spor puanını 4 yaptı.
SAMET KARADAĞ










