1. Haberler
  2. Kadın Futbolu
  3. Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü Sezona İyi Başlamadı

Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü Sezona İyi Başlamadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suwen Kadın Futbol Süper Ligi’nde üçüncü sezonu olan Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü, Beşiktaş’ın ardından Sultanbeyli Gücü Spor’a da kaybetti ve sezonu iyi açmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Suwen Kadın Futbol Süper Ligi ilk haftasında geçen hafta Ordu’da Beşiktaş’ı konuk eden ve maçı 1-0 kaybeden Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü, sezonun ilk deplasman maçını Sultanbeyli Gücü Spor ile oynadı. Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü, bu maçı da kaybetti.

Ordu Futbolu’nun Süper Lig’de mücadele eden tek takımı olan Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü’nde sezon öncesinde yapılan toplantıda kulübün hedefi ilk 6 olarak işaret edilirken, lige iyi bir başlangıç yapılmadı. Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü ikinci haftanın ardından puansız bir şekilde 16 takımlı ligde 14.sırada yer aldı.

Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü ligin 3.hafta maçında kendi sahasında Pazar günü Yüksekova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Safi Mcl Bentonit Ünye Kadın Spor Kulübü Sezona İyi Başlamadı

Yorumlar kapalı.