Ordu’da daha önce iki kez düzenlenen ve bu sezon üçüncüsünün yapılacağı Sağlık Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası kayıtlar devam ediyor.
Ordu’da her sezona damga vuran ve oynanan futbol ile yaşanan heyecanın üst seviyeye çıktığı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası ile daha önce iki kez düzenlenen Sağlık Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası kayıtları başladı. Ordu Tabipler Odasının düzenlediği Sağlık Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası’na 12 takımın alınacağı öğrenildi.
Açıklanan takvimde Sağlık Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 5-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı öğrenilirken maçların ise 17:00-19:00 arası yapılacağı açıklandı. Sağlık Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası’nda son kayıtların ise 28 Nisan’da sona ereceği belirtildi.
Kayıtların Kotyora Aile Hekimliği Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği başkanı Ömer Ufkun Yıldırım yapıldığı belirtilirken, 12 takımın lige katılacağı ve turnuvayı şampiyon tamamlayan takıma kupa verileceği açıklandı.
SAMET KARADAĞ










