Ordu 2.Amatör Lig ekibi Orduspor, ligin ikinci sırasındaki Yeşilordu Futbol Kulübü karşısında rahat kazandı. 1-6
Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile şampiyon olmayı garantileyen Orduspor, ligde hedefini ikinci sıra olarak belirleyen Yeşilordu Futbol Kulübü’nün konuğu oldu. Karşıyaka Tesisleri’nde oynanan müsabaka ise alkış aldı.
İki takım futbolcuları da her dakika olumlu işler yaparak tribündeki taraftarlardan alkış alırken, Orduspor ilk yarıda Seymen, Muhammed Çelik , Ahmet Yasin ve Fırat’ın golleriyle soyunma odasına 4-0 önde girdi. İkinci yarıda Muhammed Tunçer ve Mehmet Cemil’in golleriyle skor 6-0 oldu.
Yeşilordu Futbol Kulübü’nün tek golünü ise 69.dakikada penaltıdan Baran atarken, bu gol maçın son golü oldu ve karşılaşma 6-1 bitti.
SAMET KARADAĞ / ÖZEL HABER










