1. Haberler
  2. Nesine 3.Lig
  3. Fatsa Belediyespor
  4. Sivasspor Altyapısından Yetişti, Ordu’ya Transfer Oldu

Sivasspor Altyapısından Yetişti, Ordu’ya Transfer Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatsa Belediyespor, Ekenler Beton Sivasspor altyapısından yetişen 19 yaşındaki stoper Ali Ayberk Selvili’yi kadrosuna kattı.

2026-2027 sezonunda geç giren ancak hazırlıklarını Fatsa İlçe Stadyumu’nda sürdüren Fatsa Belediyespor transfere hız verdi. Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu gözetiminde yeni sezona hazırlanan Fatsa Belediyespor, Trendyol 1.Lig ekibi Ekenler Beton Sivasspor’dan 19 yaşındaki Ali Ayberk Selvili transferini açıkladı.

Memleketi Sivas’ta Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş.’de futbola başlayan Ali Ayberk Selvili, 2019 yılında Ekenler Beton Sivasspor’a transfer olmuştu. 12 yaşında Ekenler Beton Sivasspor’a transfer olan Ali Ayberk Selvili’ye profesyonel kontratın bu sezon verildiği ve Fatsa Belediyespor’a kiralık olarak gönderileceği öğrenildi.

Ekenler Beton Sivasspor altyapısında sayısız maça çıkan 2007 doğumlu Ali Ayberk, A takımda ise 1.Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 1’er maça çıktı

Sivasspor Altyapısından Yetişti, Ordu’ya Transfer Oldu

Yorumlar kapalı.