Ordu Süper Amatör Lig’de ilk iki haftada puan alamayan üç takımdan ikisi olan Dumlupınar ile Gülyalı Turnasuyuspor, bugün saat 13:00’te Fatsa Ek Saha’da karşı karşıya gelecek.
2025-2026 sezonunda Ordu Süper Amatör Lig’de 3.hafta maçları oynanacak. Bugün oynanacak olan maçlar arasında gözler Fatsa’da oynanacak olan Dumlupınar ile Gülyalı Turnasuyuspor maçına çevrilecek. Geçen sezon da Süper Amatör Lig’de yer alan ve Play-Off oynayan Dumlupınar ile Gülyalı Turnasuyuspor bu sezon iki maçta henüz puanla tanışamazken ilk puanlarını ise ligin üçüncü hafta maçında almak istiyor.
Ligde 10.sırada yer alan Dumlupınar ilk hafta maçında sahasında oynadığı karşılaşmada Yeşilordu Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilirken, geçen hafta ise Eskipazar Futbol Sahası’nda Eskipazarspor karşısında 3-0 kaybetmişti. Gülyalı Turnasuyuspor ise ilk hafta 2-0 öne geçtiği maçta Demirspor’a 3-2 kaybederken geçen hafta ise Turnasuyu Futbol Sahası’nda oynadığı maçta Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü’ne 6-0 kaybetmişti.
Dumlupınar ile Gülyalı Turnasuyuspor mücadelesi saat 13:00’de Fatsa Ek Saha’da oynanacak.
SAMET KARADAĞ










