Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan İlküvez Spor Kulübü, geçtiğimiz iki sezon Kumruspor formasını giyerek takım kaptanlığı yapan Taner Cındık’ı kadrosuna kattı.
2025-2026 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan İlküvez Spor Kulübü, ilk transferlere başladı. İlküvez Spor Kulübü, geçtiğimiz sezonlarda Kumruspor formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve önemli lig dereceleri yakalayan Taner Cındık’ı transfer ettiğini açıkladı.
İlküvez Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada ”Ordu Süper Amatör’ün tecrübeli ve sert stoperlerinden, iki sezondur Kumruspor’un kaptanlığını üstlenen Taner Cındık, artık İlküvezspor’umuzun savunmasında. Lider duruşu, hava toplarındaki hâkimiyeti ve bitmek bilmeyen mücadele gücüyle tanınan Taner Cındık, 2025/2026 sezonunda formamızı terletecek. Savunmamıza güven, takımımıza güç katacak olan “Taner”le hedeflerimiz daha da büyüdü. İlküvezspor artık daha sert, daha kararlı, daha iddialı.” ifadeleri yer aldı.
Kariyerinde Bölgesel Amatör Lig’de 24 maça çıkan Taner Cındık, 2023-2024 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig’de final oynama başarısı göstermişti.
SAMET KARADAĞ










