Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Salı günü İcra Kurulu toplantısına davet edilen ve yolların ayrılacağı düşünülen A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz hakkında yola devam edeceklerini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemdeki Stefan Kuntz iddialarıyla ilgili konuştu. Büyükekşi, “Şu anda Kuntz ile yolların ayrılması gibi bir şey söz konusu değil. Stefan Kuntz ile yolumuza devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.
A Milli Takım’ın, flaş bir teknik adam değişimine gittiği öne sürülmüştü. Alman hoca Stefan Kuntz’un yerine Abdullah Avcı ile anlaşma sağlandığı iddia edilmişti. Tecrübeli çalıştırıcı en son Trabzonspor’da görev yapmış, bordo-mavilileri uzun zamandır hasretini çektiği şampiyonluğa ulaştırmıştı.
Avcı’nın ekibinde ise Burak Yılmaz, Egemen Korkmaz, Önder Karaveli Haluk Güngör ve Özerk Tufan’ın olmasının beklendiği öne sürülmüştü.
SAMET KARADAĞ










