1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Tour Of Ordu Uluslararası Bisiklet Yarışları’nın İkinci Gününde Kolombiyalı İsim Kazandı

Tour Of Ordu Uluslararası Bisiklet Yarışları’nın İkinci Gününde Kolombiyalı İsim Kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tour Of Ordu Uluslararası Bisiklet Yarışları’nın ikinci ayağı olan “Ordu Black Sea Classic” (Karadeniz Klasiği) yarışını İtalya Solution Tech Noppo Rali Takımı’ndan Kolombiyalı Umba Lopez Abner Santiago kazandı.

Tour Of Ordu Uluslararası Bisiklet Yarışları’nın ikinci ayağı olan “Ordu Black Sea Classic” (Karadeniz Klasiği) adeta nefes kesti. Altınordu’da başlayan ve Perşembe sahil yolu üzerinden menderesler diyarı Aybastı Perşembe Yaylası’na kadar uzanan 112 km’lik yarış, 1500 rakımdaki Karga Tepesi’nde son buldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve Türkiye Bisiklet Federasyonu koordinasyonunda 29 ülkeden 17 profesyonel takım ve 119 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Tour Of Ordu Uluslararası Bisiklet Yarışları’nın ikinci yarışı olan Karadeniz Klasiği yarışı büyük bir heyecana sahne oldu.

Karadeniz Klasiği yarışları Ordu’nun eşsiz kıyıları ve zorlu yollarından oluşan bir parkurda gerçekleşti. Altınordu’dan başlayan yarış, Perşembe Sahil yolu üzerinden Fatsa, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı ilçelerinin geçilmesinin ardından Perşembe Yaylası’nda sona erdi. Muhteşem manzaralar eşliğinde 112 km süren yarışta farklı ülkelerden gelen sporcular kıyasıya mücadele etti. Sıfır rakımdan başlayarak 1500 rakımda son bulan yarışın finişinde sporcuları Karga Tepesi’nde toplanan protokol üyeleri ve coşkulu kalabalık karşıladı.

Zorlu yarış sonrası derece yapan sporcular için Perşembe Yaylası’nda ödül töreni düzenlendi. Zorlu yarışın birincisi İtalya Solution Tech Noppo Rali Takımı’ndan Umba Lopez Abner Santıago (Kolombiya), İkincisi Türkiye İstanbul Team Takımı’ndan Aman Awet (Eritre), Üçüncüsü İtalya Sloutıon Tech Nippo Rali Takımı’ndan Tsarenko Kyrylo (Ukrayna) olurken 23 Yaş Altı En Başarılı Sporcular ise Spor Toto Contınental Team Takımı’ndan Ferhat Emişçi (Türkiye) oldu.

Tour Of Ordu Uluslararası Bisiklet Yarışları’nın İkinci Gününde Kolombiyalı İsim Kazandı

Yorumlar kapalı.