Ordu Süper Amatör Lig Yarı Final maçında Kumruspor karşısında 1-0 kazanan Ulubey Belediyespor, finalde Gülyalı Bozkurtspor’un rakibi oldu.
Ordu Süper Amatör Lig Çeyrek Finalde çift maçlı elaminasyon sistemiyle oynanan maçların ardından Kumruspor ve Ulubey Belediyespor Yarı Finale kalmıştı. İlk maçında Gülyalı Turnasuyuspor’u 2-0 yenen Kumruspor rövanş maçında 1-1 berabere kalırken Yarı Finale yükselmişti. İlk maçta evinde Dumlupınar’a 2-1 kaybeden Ulubey Belediyespor ise rövanş maçında penaltılarla Dumlupunar’u yenerek Yarı Finale yükselmişti.
Yarı final mücadelesi ise Ulubey Belediyespor ile Kumruspor arasında Karşıyaka Tesisleri 1 Nolu Saha’da oynandı. Dolu tribünler önünde oynanan maçta ilk yarıda sağanak yağmur etkisini gösterirken gol gelmedi. İkinci yarıda ise Eray Eren’in kullandığı serbest vuruş yerden sekerek Kumruspor kalecisini şaşırttı ve ağlarla buluştu. Maçta bu golle denge bozulurken Ulubey Belediyespor 1-0 kazandı ve finale yükseldi. Ulubey Belediyespor’da Cemal Işık kırmızı kart görürken final maçında cezalı duruma düştü.
Ulubey Belediyespor, finalde Gülyalı Bozkurtspor ile karşı karşıya gelecek.
SAMET KARADAĞ










