Üç yıl aradan sonra Ordu 1.Amatör Lig’e dönen Ulubey Belediyespor ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçta Ordu Gücü Futbol Kulübü’nü 3-2 yendi.
Ordu 1.Amatör Lig’de ilk haftanın Pazar günü mesaisinin 11:00 seansında Ordu Gücü Futbol Kulübü ile Ulubey Belediyespor karşı karşıya geldi. İlk yarıda tek, ikinci yarıda dört gol geldi.
Karşıyaka Spor Tesisleri’nde oynanan maçta güçlü rakibi Ulubey Belediyespor karşısında uzaktan şutlarla kaleyi yoklayan Ordu Gücü Futbol Kulübü, Yusuf ile soyunma odasına 1-0 önde girdi. Ulubey Belediyespor ise ikinci yarıda Berat (2) ve Cemal Işık ile goller bularak maçı 3-2 kazandı.
Ordu 1.Amatör Lig’de daha önce şampiyonluklar yaşayan Ulubey Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında 3-2 kazanarak sezonu galibiyetle açtı. Ordu Gücü Futbol Kulübü ise genç ekibi ile alkış aldı.
SAMET KARADAĞ










