Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta iki Ordu ekibi Ünye 1957 Spor ile Ordu Galata Spor arasındaki ‘Ordu derbisi’ maçı nefesleri kesecek ve farklı hedefleri olan iki takım puan ya da puanlar sahaya çıkacak.
Ordu’yu en uzun süre boyunca Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden takımların başında gelen Ünye 1957 Spor ile geçen sene Ordu 1.Amatör Lig şampiyonu olarak kulüp tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ordu Galata Spor karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında Karşıyaka Tesisleri 1 Nolu Saha’da oynanan maçın ikinci perdesi ise Ünye’de Ünye İlçe Stadyumu’nda oynanacak ve mücadele yarın oynanacak.
Ünye 1957 Spor’da geçen hafta alınan Batlamaspor beraberliğinin ardından teknik direktör değişikliğine gidilirken göreve İsmail Batur getirilmişti. Ünye 1957 Spor ligde şu ana kadar oynadığı maçlarda 44 puan toplarken 2.sırada yer alıyor. Ordu Galata Spor ise topladığı 10 puanla ligin son sırasında yer alıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Ünye 1957 Spor 2-0 kazanmıştı.
Ünye 1957 Spor ile Ordu Galata Spor arasındaki kritik mücadele yarın saat 13:00’de Ünye İlçe Stadyumu’nda oynanacak.
SAMET KARADAĞ










