Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor, geçtiğimiz sezon hem 2.Lig’de Pazarspor forması giyen hem de U19 takımında sahaya çıkan 2001 doğumlu Eray Yüksel ile anlaşmaya vardı.
2023-2024 sezonu öncesinde hazırlıklarını Ünye Cevizdere Tesisleri’nde sürdüren Ünye 1957 Spor’da yeni sezon öncesinde kadroya katılan oyuncular yavaş yavaş ortaya çıkarken, geçen sezon Karadeniz temsilcisi Pazarspor formasıyla 2.Lig’de forma giyen ancak sezon sonunda küme düşme üzüntüsü yaşayan Eray Yüksel ile anlaştı.
Futbola Pazarspor’da başlayan ve kısa bir süre Pazar Genç Aslanlarspor’da amatörde altyapıda forma giyen Eray Yüksel, daha sonra yeniden Pazarspor’a dönmüştü. Yüksel, Pazarspor’da 2020-2021 sezonunda profesyonel sözleşmeye imza atarken ilk sezonunda 2.Lig’de 7, bir sezon sonra ise 1 maça çıkmıştı. Kariyerinde A Takımda en fazla maç oynadığı sezon geçen sezon olan Eray Yüksel, 11 maça çıkarken bu süreçte lig sonunda küme düşme üzüntüsü yaşamıştı.
Pazarspor forması ile 2.Lig’de 19 maça çıkan kanat oyuncusu Eray Yüksel, sezonun bitmesiyle takımdan ayrılırken Emirdağspor ile prensipte anlaşmasına rağmen daha sonra Ordu’ya gelerek Ünye 1957 Spor’a imza attı.
SAMET KARADAĞ










