Geride kalan sezonda Ünye Kadın Spor Kulübü forması ile Turkcell Kadın Spor Kulübü’nde forma giyen Cansu İriş ”Ben elimden geleni yaptım, vicdanım rahat. Bundan sonrası için sadece hak edenlerin parladığı bir yol dilerim.” açıklaması ile takıma veda etti.
Ünye Kadın Spor Kulübü’nde 2.5 sezondur forma giyen ve forma giydiği dönemler içerisinde 1.Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Cansu İriş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını belirtti. Daha önce farklı takımların forması ile Süper Lig’de forma giyen, bu başarıyı ise geçen sene Ünye Kadın Spor Kulübü forması ile gerçekleştiren Cansu İriş, yeni sezonda takımda olmayacak.
1999 doğumlu kanat forvet Cansu İriş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”Ben elimden geleni yaptım, vicdanım rahat. Bundan sonrası için sadece hak edenlerin parladığı bir yol dilerim. Ben sadece oyunumla var oldum. Ben her zaman sahada konuştum. Kimin neyi hak ettiğini zaman gösterir. Şimdi yoluma devam ediyorum, arkama bakmadan. Hakkım geçtiyse helal olsun. Hoşçakalın.” dedi.
Kanat forvet olarak hücum etkinliklerinde başrol oynayan Cansu İriş, şampiyonlukla taçlanan sezonda Ünye Kadın Spor Kulübü’nde 22 maçta forma giyerken bu maçlarda ise 19 gol atmayı başarmıştı. Cansu, geçen sezon ise Süper Lig’de sahaya çıktığı 22 maçta 4 gol attı.
SAMET KARADAĞ










