Profesyonelliğe Geçiş Ligi ekiplerinden Ulubey Belediyespor, geçen sezon takımın formasını giyen ve 3 gol atan Yasin Çakan’ı kadrosuna kattı.
Geçen sezon Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off oynayarak kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geride bırakan Ulubey Belediyespor’da transfer çalışmaları başladı. Ulubey Belediyespor, geçen sezon da takımda forma giyen Yasin Çakan ile yeni sezon için tekrar anlaşmaya vardı.
Futbola Gaziosmanpaşa Pınarspor’da başlayan ve Kadıköyspor ile Atakentspor formaları giydikten sonra Karasamsunspor’a trasfer olan Yasin Çakan, iki sezon boyunca Samsun ekibi ile Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde oynamıştı. Karasamsunspor forması ile iki sezonda 39 maça çıkan ve dört gol atan Yasin Çakan, Ordu’da ilk kez forma giydiği takım olan Ünye 1957 Spor ile ise dört gol attığı sezonu geride bırakmıştı.
Maçka Belediye Spor Kulübü forması giyen ve ardından Ulubey Belediyespor’a transfer olan Yasin Çakan, geçen sezon 23 maçta 3 gol attı.

Yorumlar kapalı.