Ordu Amatörü’nde son yılların renkli ve dikkat çeken takımlarından olan Yeşilordu Futbol Kulübü için Süper Amatör Lig iyi geçmedi ve son maçına çıkmayan takım 20 maçta kalesinde 112 gol gördü.
Kısa sürede Ordu 2.Amatör Lig’den Ordu Süper Amatör Lige adını yazdıran kulüplerin başında gelen Yeşilordu Futbol Kulübü, bu sezon maddi sıkıntılardan ötürü takım kurma konusunda rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Sezon başından bu yana Ordu Süper Amatör Lig’de kümede kalma hedefi olan ve Perşembespor ile Orduspor’dan sonra Kabadüz Belediyespor’un ligden çekilme kararı ile hedefsiz bir takıma dönüşen Yeşilordu Futbol Kulübü, Süper Amatör Lig’de 100’ün üzerinde gol yedi.
Yeşilordu Futbol Kulübü ligde son haftada oynaması gereken Gülyalı Turnasuyuspor maçına çıkmadı ve hem hükmen 3-0 mağlup oldu hem de üç puanı silindi. 20 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 16 mağlubiyet alan Yeşilordu Futbol Kulübü, galibiyetlerini oynamadan hükmen almıştı. Yeşilordu Futbol Kulübü, bu sezon oynadığı maçlarda rakip filelere 17 gol atarken kalesinde 112 gol yiyerek Süper Amatör Ligin ilk senesinde ulaşılması zor bir rekor kırdı.
Ordu Süper Amatör Lig’de yeni sezonda da olacak olan ancak akibeti merak edilecek takımların başında gelen Yeşilordu Futbol Kulübü, bu sezon Kumruspor’a 15-1, Gülyalı Turnasuyuspor’a 13-0, Eskipazarspor’a 12-0 ve Dumlupınar’a 9-3 kaybettiği, unutmak isteyeceği maçlar oynadı.
SAMET KARADAĞ










