Ordu futbolunda yakın zamanın olaylı maçlarından bir tanesi olan Yeşilordu Futbol Kulübü ile Doğaspor maçının cezaları netleşirken, Yeşilordu Futbol Kulübü’nde iki futbolcu 18 maç ceza aldı.
2025-2026 sezonunda Ordu Süper Amatör Lig’de geçen hafta oynanan Yeşilordu Futbol Kulübü ile Doğaspor maçı olaylarla bitmişti. Maçın ilk yarısındaki gerginlik ikinci yarıda tavan yaparken maçın son anlarında kırmızı kart gören Yeşilordu Futbol Kulübü stoperi Erkan Kızıltaş’a 8 maç ceza verilirken olayların içinde yer alan Deniz Yeşiltepe’den ise savunması istenmişti.
Olayların içerisinde yer alan futbolculardan bir tanesi olan Deniz Yeşiltepe Futbol Disiplin Talimatı ’nın 73. Maddesi uyarınca savunmasının istenilmesi kapsamında tedbirli olarak disipline sevk edilirken Yeşiltepe’nin cezası daha sonra açıklandı. Yeşilordu Futbol Kulübü’nde 2006 doğumlu Deniz Yeşiltepe ise 10 maç ceza aldı.
Saha dışında yaşanan olaylarla gündem olan Yeşilordu Futbol Kulübü ile Doğaspor maçının ardından stoper Erkan Kızıltaş 8 maç ceza alırken akabinde Deniz Yeşiltepe’ye de 10 maç ceza verilmesi bu sezon verilen en yüksek cezalardan bir tanesi oldu.
SAMET KARADAĞ









