3.Lig’de zirve mücadelesi veren 52 Orduspor Futbol Kulübü ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Karabük İdmanyurdu Spor’a 1-0 kaybetti ve alt sıraları karıştırdı
52 Orduspor Futbol Kulübü, Karabük İdmanyurdu Spor yenilgisi ile bu sezon dördüncü lig mağlubiyetini alırken ilk kez küme düşme hattında yer alan bir takıma kaybetti. 52 Orduspor Futbol Kulübü lider Sebat Gençlik Spor’u takibini Karabük İdmanyurdu Spor’u yenerek sürdürmek isterken sürpriz bir mağlubiyet aldı. Bu sezon daha önce Fatsa Belediyespor, Sebat Gençlik Spor ve Yozgat Belediyesi Bozok Spor’a kaybeden 52 Orduspor Futbol Kulübü, dördüncü mağlubiyetini ise Karabük İdmanyurdu Spor karşısında aldı.
3.Lig’de sezonun ikinci yarısı öncesinde teknik direktör Bülent Yenihayat ile yollarını ayıran 52 Orduspor Futbol Kulübü, geçen sezon Akedaş Kahramanmaraş İstiklal Spor’u 2.Lige çıkaran Orduspor 1967 A.Ş.’nin eski teknik direktörü Ramazan Çelik’i göreve getirdiğini açıklamıştı. 52 Orduspor Futbol Kulübü, sezonun ikinci yarısına ise mağlubiyetle başladı.
Karabük İdmanyurdu Spor, 52 Orduspor Futbol Kulübü karşısında aldığı galibiyetin ardından ligde son sıradan kurtuldu.
SAMET KARADAĞ










