Bolu kampında galibiyet alamayan ve 2.Etap çalışmalarını bitiren 52 Orduspor Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına Ordu’da devam ediyor.
2026-2027 sezonunda mücadele edeceği Nesine 2.Lig öncesinde Ordu’da hazırlıklarına başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü daha sonra Bolu’ya gitmiş ve 6 Ağustos’ta kampa girmişti. Geçmiş sezonlarda olduğu gibi yeni sezon öncesinde de Bolu’da kampa giren 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde 13 günlük kamp sona ermiş ve takım izne çıkmıştı. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde izin biterken takım Ordu’da yeniden toplantı.
52 Orduspor Futbol Kulübü Bolu’daki kampta üç hazırlık karşılaşması oynadı ancak kampı galibiyet alamadan tamamladı. İlk hazırlık maçı 2.Lig ekibi Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor ile oynanırken maçı 2-1 kaybeden 52 Orduspor Futbol Kulübü, daha sonra 3.Lig ekibi Kırıkkale FK Spor Kulübü ile 0-0 berabere kaldı. Kampın son hazırlık maçı planlananın dışında 3.Lig ekibi Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor Kulübü ile oynanırken, bu maçı da 52 Orduspor Futbol Kulübü 2-1 kaybetti.
52 Orduspor Futbol Kulübü’nde hazırlıklar yeniden başlarken 6 Eylül tarihindeki maça kadar Giresunspor ile antrenman maçı planlandığı öğrenildi.

Yorumlar kapalı.