Ordu Süper Amatör Lig ekibi Dumlupınar’da teknik ekipten Ali Özkan ”Biz hocalar olarak Abdullah Sözen hoca ve ben özveri yaparak 15 günde bu takımı kurduk. Kulübün hedefi bu sene ligde kalmak. Bizde onun mücadelesini veriyoruz zaten.” dedi.
Geçen sezon Ordu Süper Amatör Lig’de Play-Off oynayan ve şampiyon Ulubey Belediyespor’e elenerek sezonu tamamlayan Dumlupınar için bu sezon değişim yaşanmıştı. Ali Özkan ve Abdullah Sözen ile sezona başlayan Dumlupınar, ligin altıncı hafta maçında Doğaspor ile 1-1 berabere kaldı ve bu sezon puanını ikiye yükseltti. Maçın ardından ise Dumlupınar antrenörü Ali Özkan, takımın bu sezonki hedeflerini Samet Karadağ’a anlattı.
Ali Özkan yaptığı açıklamada ”İlk başta şunu belirteyim biz geç toparlanan bir takımız. Aslında sahaya bile çıkmayacaktı bu sezon Dumlıpınar. Biz hocalar olarak Abdullah Sözen hoca ve ben özveri yaparak 15 günde bu takımı kurduk. Kulübün hedefi bu sene ligde kalmak. Bizde onun mücadelesini veriyoruz zaten. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geç toparlanan bir ekibiz, arkadaşlar yeni katıldı aramıza. Takım olma hüviyetini daha kazanamadık şu an. Maç maç bunu atlayacağımıza inanıyorum. Bizim için dönem maçıydı. Doğaspor için de önemli bir maçtı. Çünkü artık alt sıraları ilgilendiren bir maçtı. İki takımın da puana ihtiyacı vardı. En önemlisi bizim galibiyete ihtiyacımız vardı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzdeki hafta Aybastıspor maçı var, onun hazırlıklarını yapacağız. Buradan bütün Süper Amatör Lig’deki takımlara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ali Özkan ayrıca maç saati konusunda ilçe takımlarına 11:00’de maç verilmemesi gerektiğini söylerken ”Saat 11:00’de Pazar günü, bizim futbolcularımızın çoğu Ünye’den Çaybaşı’ndan, Fatsa’dan değişik ilçelerden toplanıyoruz. Ben bunu dile getirmek istiyorum. Bizim gibi dışardan gelen takımlar için en azından maç saatinin 11:00 olmaması lazım. Ben bunu dile getirmek istiyorum. Gelemeyen arkadaşlarımız var, yolda kalan arkadaşlarımız var. Dışarıdan gelen ilçe takımlarına özveri yapılmasını istiyorum saat konusunda.” açıklamasını yaptı.
SAMET KARADAĞ / ÖZEL HABER










