- 13 Ekim 2025
- No Comment
- 246
Batuhan Aktaş, Kars’ta Lige İki Golle Başladı
Onikişubat Spor Kulübü forması ile 10 maçta 5 gol attıktan sonra bu sezon Kars 36 Spor’a transfer olan Ordulu Batuhan…
Onikişubat Spor Kulübü forması ile 10 maçta 5 gol attıktan sonra bu sezon Kars 36 Spor’a transfer olan Ordulu Batuhan Aktaş, ilk lig karşılaşmasında iki gol attı ve takımı lige 4-1 galibiyetle başladı.
Kariyerinde 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde profesyonel olan sağ kanat oyuncusu Batuhan Aktaş, takımda 3.Lig’de 77 maçta sahaya çıkarken daha sonra takımdan ayrılarak kariyerine Bölgesel Amatör Lig’de sürdürme kararı almıştı. Geçen sezonun ilk yarısında 12 Bingölspor forması giyen Batuhan Aktaş devre arasında ise Onikişubat Spor Kulübü’ne transfer olmuştu. Batuhan Aktaş, bu sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi Kars 36 Spor’a transfer olurken lig kariyerine hızlı başladı.
Takımın formasını ilk kez Eylül ayında oynanan Anagold 24Erzincanspor maçında giyen Batuhan Aktaş, 2.Lig ekibi karşısında 1-0 kaybedilen müsabakada 90 dakika süre bulmuştu. Kars 36 Spor formasıyla bu sezon ilk lig maçını ise ligin ilk haftasında Şırnak Petrol Spor Kulübü mücadelesinde oynayan Batuhan Aktaş, maça damga vurdu. Batuhan Aktaş, 4-1 kazandıkları maçta 13 ve 30.dakikalarda gol atmayı başardı.
1999 doğumlu Batuhan Aktaş bu sezon Kars 36 Spor’un ilk resmi golünü atarken ilk lig maçında ise karşılaşmanın yıldızı oldu.
SAMET KARADAĞ