”Bu Ligde Zayıf Olmadığımızı Gösterdik”

Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele eden ve son üç maçta 7 puan toplayarak kümede kalma umutlarını arttıran Ordu Gücü Futbol Kulübü’nde antrenör Hami Sergen Katırcıoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den veda eden ve yeni sezonda mücadele ettiği Ordu 1.Amatör Lig’de de kümede kalma mücadelesi veren Ordu Gücü Futbol Kulübü, ligin ilk 13 haftasında 10 puan toplayabilmişti. Mavi-Beyazlı ekip son üç maçta ise adeta vites arttırarak 7 puan aldı ve basamakları teker teker yükseldi.
Kotyora Futbol Kulübü’nün yenerek çıkışını başlatan ve devamında Esnafspor karşısında son dakikalarda yediği golle galibiyeti kaçıran Ordu Gücü Futbol Kulübü, kendileri için sezonun final niteliği taşıyan maçta da Saraycık Belediyespor’u 3-2 yenmişti. Bir anda küme düşme hattından çıkan Ordu Gücü Futbol Kulübü’nde antrenör Hami Sergen Katırcıoğlu ise duygularını Ordu Yorum ve Spor52’ye aktardı.
Saraycık Belediyespor maçının hemen akabinde konuşan Hami Sergen: ”Kazandığımız için çok mutluyum. Takımda oynayan, oynamayan tüm oyuncularıma teşekkür ediyoyorum. Bu ligde zayıf olmadığımızı gösterdik. Ordu Gücü Futbol Kulübü düştü, diyenlere bu maçlar kanıtı oldu.” dedi.
SAMET KARADAĞ / ÖZEL HABER